Háborús játékok

Battlefield 1942

A Battlefield 1942 (Bf1942) egy belső nézetes lövöldözős (FPS), háborús számítógépes játék. A játék a második világháborúban játszódik. A játék a második világháborúban játszódik.

Bővebben

Call Of Duty

A Call of Duty (röviden CoD) egy világháborús videojáték-sorozat. Stílusa belső nézetes lövöldözős (FPS: First-person shooter, azaz a belső nézetű).

Bővebben

Call of Duty: United Offensive

a sorozat történetében nem sok expanzió készült (sőt, PC-re csak a most tárgyalt), azonban ekkor még ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. A United Offensive lett a Call of Duty első és egyetlen kiegészítője PC-re. A Call of Duty első részének kiegészítő-lemeze

Bővebben

Call of Duty 4: Modern Warfare

A Call of Duty 4: Modern Warfare szakít a sorozat korábbi részeinek második világháborús környezetével és a modern korban játszódik.

Bővebben

Delta Force: Black Hawk Down

A Delta Force: Black Hawk Down 1993-ban játszódik az Afrika szarván elterülő Szomáliában, egy anarchiába süllyedt, központi hatalom nélkül maradt országban, ahol már évek óta rivális klánok vívják elkeseredett harcukat a hatalomért.

Bővebben

Vietcong

A Vietcong játékban a játékos Steve R. Hawkins első osztályú őrmester szerepében játszik, akit az Egyesült Államok Különleges Erői ("Zöld Sapkások") táborába osztottak be Nui Pek egyik stratégiai helyszínén Dél-Vietnamban, a kambodzsai határ közelében.

Bővebben

Vietcong 2

A Vietcong 2 történet a Hue-i Tet Offensive alatt játszódik. A játékos a kiábrándult amerikai MACV-katona, Daniel Boone kapitány szerepét ölti magára (a Daniel Boone MACSOG-hadműveletről kapta a nevét).

Bővebben

Oszd meg ezt az oldalt