Szimulátorok

Colin McRae Rally 2

A Colin McRae Rally egy videojáték-sorozat melynek első része, az 1998-ban megjelent Colin McRae Rally.

Bővebben

Colin McRae Rally 3

A Colin Mcrae Rally 3 a Colin McRae játéksorozat 2002-ben megjelent, harmadik része. A sorozatban ez volt az első játék, melyet PS 2-re is kiadtak.

Bővebben

Colin McRae Rally 4

A Colin McRae Rally egy videojáték-sorozat melynek első része, az 1998-ban megjelent Colin McRae Rally.

Bővebben

Colin McRae Rally 2005

A Colin McRae Rally 2005 egyik újdonsága egy kezdő raliversenyző karrierjének építése, míg az előző részekben a skót ralimestert, Colin McRaet alakítottuk.

Bővebben

Hard Truck - Élet 18 keréken

A Hard Truck - Élet 18 keréken című játék a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 1 játéka, mely 2002 augusztusában jelent meg.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Pedal to the Metal

A 18 Wheels of Steel : Pedal to the metal (Pttm), a 18 Wheels of Steel sorozatnak a 3. része, amit az SCS Software adott ki.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Convoy

A 18 Wheels of Steel - Convoy 2005 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat legújabb, 4. tagjaként.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Haulin

A 18 Wheels of Steel - Haulin 2005 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 5., legújabb tagjaként.

Bővebben

18 Wheel of Steel - Across America

A 18 Wheels of Steel - Across America 2003 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 2., legújabb tagjaként.

Bővebben

Scania Truck Driving Simulator

A Scania Truck Driving Simulator kamionos játék 2012 júniusában jelent meg a Truck Simulator család egy újabb tagjaként, ahol kimondottan csak Scania kamionokkal van dolgunk.

Bővebben

Euro Truck Simulator 2

Rövid leírásAz Euro Truck Simulator (ETS2) 2012 októberében jelent meg az első kiadással az ETS sorozat második tagjaként.

Bővebben

Need for Speed: Carbon

A Need for Speed: Carbonban a versenyek a városban kezdődnek, és a kanyonokban érnek véget. A játékosnak könyörtelen harcot kell folytatnia a város feletti irányításért és utcáról utcára kell meghódítania a rivális városnegyedeket.

Bővebben

Need for Speed: Underground 2

A Need for Speed: Underground 2 (NFSU2) egy „cross-platform” versenyzős videojáték, amit az Electronic Arts fejlesztett és tett közzé. A játék a tuningolható autókon és a városi versenyeken alapul, folytatva a Need for Speed: Underground történetét.

Bővebben

Need for Speed: Pro Street

A Need For Speed széria a sok utcai versenyzés után a Need for Speed: Pro Street részben visszatér a körversenyekhez, hogy egy amatőr autóversenyző karrierjét igazgathassuk a korai zsengékről a csúcsig.

Bővebben

Oszd meg ezt az oldalt