Játékok

Colin McRae Rally 2

A Colin McRae Rally egy videojáték-sorozat melynek első része, az 1998-ban megjelent Colin McRae Rally.

Bővebben

Colin McRae Rally 3

A Colin Mcrae Rally 3 a Colin McRae játéksorozat 2002-ben megjelent, harmadik része. A sorozatban ez volt az első játék, melyet PS 2-re is kiadtak.

Bővebben

Colin McRae Rally 4

A Colin McRae Rally egy videojáték-sorozat melynek első része, az 1998-ban megjelent Colin McRae Rally.

Bővebben

Colin McRae Rally 2005

A Colin McRae Rally 2005 egyik újdonsága egy kezdő raliversenyző karrierjének építése, míg az előző részekben a skót ralimestert, Colin McRaet alakítottuk.

Bővebben

Hard Truck - Élet 18 keréken

A Hard Truck - Élet 18 keréken című játék a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 1 játéka, mely 2002 augusztusában jelent meg.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Pedal to the Metal

A 18 Wheels of Steel : Pedal to the metal (Pttm), a 18 Wheels of Steel sorozatnak a 3. része, amit az SCS Software adott ki.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Convoy

A 18 Wheels of Steel - Convoy 2005 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat legújabb, 4. tagjaként.

Bővebben

18 Wheels of Steel - Haulin

A 18 Wheels of Steel - Haulin 2005 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 5., legújabb tagjaként.

Bővebben

18 Wheel of Steel - Across America

A 18 Wheels of Steel - Across America 2003 Szeptemberében jelent meg a 18 Wheels of Steel (18 WOS) kamionos játéksorozat 2., legújabb tagjaként.

Bővebben

Scania Truck Driving Simulator

A Scania Truck Driving Simulator kamionos játék 2012 júniusában jelent meg a Truck Simulator család egy újabb tagjaként, ahol kimondottan csak Scania kamionokkal van dolgunk.

Bővebben

Mafia: The City of Lost Heaven

A Mafia: The City of Lost Heaven játékban egy Tommy nevű karakterrel vagyunk, aki belekeveredik a Salieri család szervezett bűnözéssel kapcsolatos ügyeibe.

Bővebben

Euro Truck Simulator 2

Rövid leírásAz Euro Truck Simulator (ETS2) 2012 októberében jelent meg az első kiadással az ETS sorozat második tagjaként.

Bővebben

FIFA 2008

A FIFA 08 az Eletronic Arts népszerű sportsorozatának 2008-as kiadása. A Fifa 08-ban több újdonságot találhatunk, ilyenek a könnyebb irányítás, a kapus irányítása, az újabb cselek és mozdulatok.

Bővebben

Grand Theft Auto: San Andreas

A Grand Theft Auto: San Andreas a Rockstar Games Grand Theft Auto (GTA) videojáték-sorozatának hatodik, és harmadik teljesen 3D-s része.

Bővebben

James Bond 007 - Nightfire

„A nevem Bond, James Bond...” A játékban James Bondot, a titkosügynökök királyát, a királynő hűséges alattvalóját alakítjuk

Bővebben

Battlefield 1942

A Battlefield 1942 (Bf1942) egy belső nézetes lövöldözős (FPS), háborús számítógépes játék. A játék a második világháborúban játszódik. A játék a második világháborúban játszódik.

Bővebben

Call Of Duty

A Call of Duty (röviden CoD) egy világháborús videojáték-sorozat. Stílusa belső nézetes lövöldözős (FPS: First-person shooter, azaz a belső nézetű).

Bővebben

Call of Duty: United Offensive

a sorozat történetében nem sok expanzió készült (sőt, PC-re csak a most tárgyalt), azonban ekkor még ez tűnt a legkézenfekvőbbnek. A United Offensive lett a Call of Duty első és egyetlen kiegészítője PC-re. A Call of Duty első részének kiegészítő-lemeze

Bővebben

Call of Duty 4: Modern Warfare

A Call of Duty 4: Modern Warfare szakít a sorozat korábbi részeinek második világháborús környezetével és a modern korban játszódik.

Bővebben

Need for Speed: Carbon

A Need for Speed: Carbonban a versenyek a városban kezdődnek, és a kanyonokban érnek véget. A játékosnak könyörtelen harcot kell folytatnia a város feletti irányításért és utcáról utcára kell meghódítania a rivális városnegyedeket.

Bővebben

Need for Speed: Underground 2

A Need for Speed: Underground 2 (NFSU2) egy „cross-platform” versenyzős videojáték, amit az Electronic Arts fejlesztett és tett közzé. A játék a tuningolható autókon és a városi versenyeken alapul, folytatva a Need for Speed: Underground történetét.

Bővebben

Need for Speed: Pro Street

A Need For Speed széria a sok utcai versenyzés után a Need for Speed: Pro Street részben visszatér a körversenyekhez, hogy egy amatőr autóversenyző karrierjét igazgathassuk a korai zsengékről a csúcsig.

Bővebben

Tom Clancy's Splinter Cell

A Tom Clancy's Splinter Cell egy lopakodós akció-kaland videojátéksorozat, melyet a Ubisoft fejleszt. A történet 2004-ben játszódik.

Bővebben

DOOM 3

A Doom 3 egy sci-fi környezetű, túlélőhorror-szerű, FPS stílusú videojáték, amelyet az id Software fejlesztett és az Activision adott ki. A Doom 3 egy történetorientált, belső nézetes FPS stílusú videojáték.

Bővebben

Delta Force: Black Hawk Down

A Delta Force: Black Hawk Down 1993-ban játszódik az Afrika szarván elterülő Szomáliában, egy anarchiába süllyedt, központi hatalom nélkül maradt országban, ahol már évek óta rivális klánok vívják elkeseredett harcukat a hatalomért.

Bővebben

Vietcong

A Vietcong játékban a játékos Steve R. Hawkins első osztályú őrmester szerepében játszik, akit az Egyesült Államok Különleges Erői ("Zöld Sapkások") táborába osztottak be Nui Pek egyik stratégiai helyszínén Dél-Vietnamban, a kambodzsai határ közelében.

Bővebben

Vietcong 2

A Vietcong 2 történet a Hue-i Tet Offensive alatt játszódik. A játékos a kiábrándult amerikai MACV-katona, Daniel Boone kapitány szerepét ölti magára (a Daniel Boone MACSOG-hadműveletről kapta a nevét).

Bővebben

Oszd meg ezt az oldalt